Till minne

Det är lördagskväll. jag kommer inte ihåg vilket väder det var. Jag var i min lägenhet i växjö. jag och Atlas. Jag städade och plockade undan lite. klockan blev ganska mycket innan jag bestämde mig för att - nu är det dags att sova.

söndag morgon. jag vaknade tidigt och gick en promenad i skogen. jag plockasde undan mina saker. packade ihop och åt lunch. jag körde till Ljungby. jag kom fram på eftermiddagen.

Vi satt i soffan. Gå in på facebook. vad är det alla skriver? Vad har hänt? Död? Va? Nej måste vara fel? Är det sant? Vad har hänt?

Är det en olycka? -Han som var så glad senast jag såg honom. Tragiskt. Hemskt. Ofattbart. Är det verkligen sant?

Få ett samtal. Har du hört?

Ja det är alltså sant. Chocken.

Några dagar har passerat. Jag tänker fortfarande på detta. Jag har många frågor. Man ställer sig alltid frågan. varför?
Den frågan man adrig får veta.

Att man kan missa varandra så mycket? Att man inte kunde se. förstå. att de tankarna fanns i någons huvud? Vad är det som kan gå så fel?

För mig var det en "vanlig" lördag men för en annan betydde det slutet.

Vad som än bekymmrade honom - hoppas jag att en frid inom han fann han innan slutet. Jag tror inte att man förstår att man påverka människor så mycket som man faktiskt gör. Det som är sorgligt är att vi inte ta tillvara på varandra mer. Säg det du tänkte, nu.


 


träna på skvaller

Ute på morgonpromenaden går inte atlas längre på fyra ben utan har nu gått över till att gå på två ben. Det gäller bara i början på promenaden på hemvägen lugnar han ner sig och går hyfsat och oftast väldigt fint jämte oss. Men läget som är tråkigt just nu är när han blir så stirrig och skällig i mötet med andra hundar. Vi har testat att ignorera hans beteende och bara gå därifrån. Vi har testat att gå över till andra sidan om vi möter en hund, just för att avdramatisera situationen. han blir ofta lugnare och läöttare att få kontakt med om han får tillfälle att iakta hundarna på avstånd. Men om man inte kan eller om situationen inte går att styra?

Idag blev lite som sista droppen så nu har jag googlat mig runt och hittat den nya träningsformen: skvallerträning. 

nu blir det hårdträning för matte och husse atlas får liksom hänga med på det! 


shoppingbegäret ökar

Idag känner jag mig lite extra shoppingsugen. tittar på skor och höstkläder. Vad vill jag egentligen ha? har hittat massor! Det går inte om jag ska vara realistisk:P

Blev sur på hm:s hemsida som barav la av när jag va inne och kollade. Alltid något med dem, får handla när kjag kommer itll växjö ist. hoppas de har det jag vill ha med! annars blir det att försöka sig på hemsidan igen.


Kolmården 2010

Var på Kolmården och det var helt fantastiskt! Alla djuren var helt underbara att kolla på. Det blev delfinshow och sälshow! helt beundransvärt vad man kan lära djur att göra. (bara att börja träan Atlas;)

Det var häftigt att åka genom safariparken med bilden och komma djuren så nära. lite läskigtbland björnarna. De kom ganska nära bilen. De är ju gasnka stora djur!

Efter att ha varit där kom jag på hur underbara alla djuren är. och att jag nu vill bli delfinskötare:)



RSS 2.0