En ledig lördag

Härligt med lördagar, ännu bättre med lediga lördagar.


Vaknade av mig själv. Hörde Milton kvittra. Steg ljudlösst upp ur sängen och bestämde mig fort att idag ska jag ut och springa. Väckte Atlas. Hittade inte träningskläder. Kom iväg med Atlas i sele. Kopplet drog iväg mig mot ån. Sprang. Gick upp för alla traappor. Möts av kommentaren:

Är du redan tillbaka? Det tog inte lång tid.

Tack.

Jag var iaf väldigt nöjd med mig själv och skakade snabbt av mig kommentaren. Det är faktiskt lördag...


Nu ska jag springa ifrån allt som är jobbigt!

Igår var jag i inhandlade ett par löparskor! Nu ska jag lösa alla mina problem genom att fly ifrån dem.
Intressant att se hur man springer, fick ett par skor som ska vara bra. Mina fötter vrider sig verkligen när jag springer. Hur kunde det bli så?=)

Frågan är om jag hinner att springa lite ikväll? Har en del att utföra idag innan jag kan vara "ledig". Idag är det rapporten som ska vara, typ, klar och så ska vi besöka skolan för att fota lite till redovisningen. ska bli kul! Sen i eftermiddag ska jag viga mitt liv åt att skriva diskussionen sen så är vi klara. Sen är det Sommar (lov?) . Lov vet jag inte hur det blir med det. ... Får se hur detta ska sluta.=)




Atlas hoppade upp i sängen i morse och burrade in huvudet hos mig. Det kallar vi mys och världens goaste vovvis. :)

Nu ska jag ta mig till bussen !

Ciao


Dagen då tiden försvann

Kollade precis på klockan och det stod 16.34. När hände detta? Jag skyller på tvätten som stjäl mer tid än man tror. Dagen började med sol så Atlas och jag begav oss iväg på en kort promenad i solskenet. Tog med kameran, men jag ska säga det att det är inte lätt att fota lilla busen när man har han kopplad. Men efter många försök gick det att få han att fastan på några bilder. kolla ner sen så får ni se!

Nu är tvätten avklarad och Atlas är helt slut. Ögeonen orkar han knappt hålla uppe. Vad har han egentligen gjort-? tycker själv att vi har tagit det ganska lugnt, ingen jättelång promenad ännu så länge... Men klart, han har hittat en ny favoritplats i lägenheten:) Ute på balkongen står det en fotpall och den hoppar Atlas upp på och sen sitter han o spanar, klart att det måste ta energi från han:)


Jag upptäckte några tussar bakom öronen idag så dem blir det att reda ut... om man lyckas vill säga! Nu tror jag bestämt att jag behöver en kopp kaffe och sen tar jag med mig Atlas på en promenad! Älskar våren:)




Fredag 21/5 2010

hopp i skogen
Detta är en bild tagen för några veckor sedan, men har inte lagt upp den ännu. Tycker den är så härlig så bara måste visa Atlas den härliga!

Idag har jag tagit ledigt från alllt vad skola heter. Det känns mycket bra! :)
Idag är det fredagsmys! Kanske en filmkväll med husse o Atlas - det gillar vi!

Beställt kläder från HM oxå. finns mkt man vill ha! :)


Härliga sol!

Just nu är det fullt upp med att skriva klart rapporten med Anna. Idag blir man inte mer motiverad när solen skiner och det är helt underbart väder ute!
Tråkigt bara att mina ögon rinner och jag nyser varannan minut:P

Nu längtar jag efter en ledig dag o bara kunna vara ute med Atlas:) I förgår lärde vi han att buga. Ren magi:) jag bara sa buga och pekade och vipps så bugade han. Jag trodde givetvis att detta var en ren tillfällighet men sen gjorde han det om o om igen. På god väg att kunna det iaf:) Härliga hund!:)

Igår gick vi en runda allihop ner till ån i Ljungby. Där kom vår anka simmandes över hela ån och upp för backen, fram till oss:) Vi tänkte att vi kan adoptera den (som i vänner) han va så söt o Atlas var jättenyfiken. Han undrade väl vad de var för en konstig varelse:)

Nu är det dags att bege sig till biblioteket!

RSS 2.0