Idag har Doris kommit hem!

Idag har lilla Doris kommit hem till sina ägare, fidde o Anna. Längtar tills jag får träffa er alla!

Här är några bilder på kattungen:




Jag tror hon är skitglad! :)


Imorgon är den bästa dagen i hela mitt liv, för då får jag äntligen hämta den goaste valpen i hela världen!
Det är 1 miljon fjärilar i magen och jag kan inte koncentrera mig på något just idag. Frågan är bara vad han ska heta. Förslag?


Titta så söt jag är när jag e sur :)

Här alla han-syskonen. (min är den till vänster)



Kramar till er alla!

Andas med magen

Idag när jag och anna gick hem från skolan så såg jag - wait for it - Min drömvovve :) En jappe! så söta de är.otroligt.

Idag har vi haft massage i skolan. jippi. Så nu ska vi andas med magen.

Simon är bäst som älskar att diska. Han sa det själv. Det ska jag komma ihåg.

kram kram

Förtorsdag

Ja vad är förtorsdag då? - Jo det ska jag berätta för alla er som inte vet. Förtorsdag är en onsdag som man längtar till torsdag. Idag är det alltså onsdag och jag längtar till torsdag = Förtorsdag :) Inte svårt alls, bara man vet:)

Idag sprängde de i skolan. PANG och skak. Alla i klassrummet skrek ( jag kan förtydliga att vi är typ 98% tjejer i vår klass) Fast jag skrek inte, för jag är hard core.
De sprängde för att de håller på att bygga om. Så det är inget att vara rädd för eller så. (Mamma och pappa, ni kan vara lugna:)

Nu är det paus i Greys anatomy och det har jag längtat efter hela dagen! Det är riktigt bra. Fattar knappt hur bra det är.

Idag har jag skrivit upp en budget för hund över ett års tid. De ni! klara det om ni kan!

Nu börjar greys igen. Adios och kram.

Snurr(-e Sprätt!)

ja, vad ska jag göra? Ska jag göra det jag vill, eller som någon annan vill? Vad är bäst? För vem? vad är praktiskt? vill jag har praktiskt? - ne kanske inte.

Idag kom Anna över  och vi åt frukost, pratade och lagade lunch - trevligt! :)

Varje dag kan jag välja om jag ska vara positiv eller negativ, så idag väljer jag positiv!
Så min dag har varit jättebra och trevlig. Kunde inte gjort något bättre. Den var helt perfekt!

Idag vill jag egentligen inte skriva så mycket. Det är en dag för mina tankar. Det är mycket att tänka på just nu och det är lite snurr i huvudet för tillfället. Men då vet jag ju att det finns nått där uppe i alla fall;)

Nu är det min tvättid.

Adios!

Hundtokig

Nu är det måndag och det är bättre än söndag. Nu börjar den nya veckan!
Saknar lite energi efter vårt pass i skogen på tre timmar i dag i skolan. Det var mycket kallt och ändå hade jag de varmaste av varmaste kläderna jag äger!

Igår var jag riktigt deppig och ledsen (för nu passar jag inte hunden längre) Trodde inte man kunde sakna ett djur så mycket. Men det kan man nog.
För nu är det Milton och jag igen. Men idag har han bara bitit och igår skrek han mest. Men tycker han e cool ändå.

Nu har jag bestämt mig för en hundras jag vill ha! det är en japansk spets. De passar mig till deras temperament och motion och tids aspekten är lagom. Det är bara att läsa på och kolla upp. För nu är frågan När och inte om jag ska skaffa vovve.



Visst är det en söt hundras!!!? :):)

Kram












Uppehåll i bloggvärlden eller jag har ett liv?

Ja nu har jag varit sådär dålig på att skriva här. Men jag ser det som så att jag har ett liv fullt med andra ting som tar upp min tid. Så det betyder att nu när jag sitter och skriver här så har jag absolut ingenting viktigare att göra.

Milton har blivit en gnagare och biter på allt! Jag är rädd att han försöker att bryta sig ur buren. Galen är han.

Idag har det snöat med minimala snöflingor som kommer direkt in i ögonen. De är så små att de sticker till o smälter på en halv sekund (tur de så man inte blir blind!) Snö är bra - på julafton!
Jag kan inte påstå att ja e mentalt eller fysiskt förberedd på snökaos och vinterkyla. Jag fryser ju när det är 20 grader ute.

Igår hade vi klassfest med lite vin och roliga lekar. Jag har aldrig lekt 21 innan men den var otroligt kronglig och väääldigt rolig!!

Dagens ord: ubderbar (nej det ska stå så, det är inte felstavat! Är bara en rolig variant på det underbara ordet UNDERBAR)

Nu ska jag gå tillbaka till mitt liv så tack för idag!
puss och kram

RSS 2.0